Aquapark - Hajdúszoboszló

33 Vélemények
Aquapark - Hajdúszoboszló
Szent István Park 1-3.
4200 Hajdúszoboszló
Hajdú-Bihar
(52) 360 039
(52) 360 344
(52) 558 558
(52) 557 709
(52) 360 039

Leírás

Éményfürdő, csúszdapark - Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt.


Kulcsszavak:
Szórakozás, Strand, Gyógyfürdő, Vízisport, Aquapark, Élménypark, Vízi Vidámpark
Aquapark - Hajdúszoboszló a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

MetallicaFan
Strandfürdő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felújítása óta nagyon bejön a Hajdúszoboszlói gyógyfürdő, ha tehetjük, minden évben egyszer meglátogatjuk. Szerintem Magyarország egyik legjobb fürdője a hajdúszoboszlói. Hatalmas területén rengeteg féle medencét találunk, a család minden tagja jól szórakozhat. Sok fajta csúszda is van, személyes kedvenceim közé tartozik a sárga "csőcsúszda" és a nagy vastag úszógumis piros. :) Télen is nyugodtan kilátogathat bárki, mivel jó meleg termálvizű medence is van. Jó ötletnek tartom a kedvezményes árú jegyet, amivel egész jó áron ki lehet jönni, ha a kaját nem vesszük. Apropó kaja: jó kis éttermek, standok vannak, a legtöbb helyen finomat főznek. Érdemes a városban egy hotelben eltölteni hosszabb időt, mert szerintem egy nap nem elég a strand fölfedezésére.
## hajdúszoboszló strand gyógyfürdő hungarospa aquapark
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

hanci
strand

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mióta kiépítették ezt a hatalmas komplexumot,minden évben egyszer elmegyünk ide.Nincs messze tőlünk,viszont elég drága.Ami viszont pozitívum,hogy nagyon gyerekbarát,ami azt jelenti,hogy egy kis gyeremekes család is nyugodtan jöhet ide,jól fogják magukat érezni mindannyian.Bőséges választék van a kajáknál,a lángosuk nagyon finom:)
## strand# élményfürdő# medence# aquapark
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lilla01
AQUAPARK HAJDUSZOBOSZLÓ

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos eddigi életem során csak kétszer volt alkalmam eljutni erre a csodálatos helyre, mivel sajnos tőlünk igencsak messze található. Maga a város gyönyörű a maga épületeivel és sétányaival, ahol pezsgő éjszakai élet folyik. Különböző utcabálok, felvonulások, szabadtéri programok várják a turistákat. Azért mégiscsak a város legnagyobb látványossága az élményfürdő és aqua park. Több hektáron elterülő komplexumról van szó, amelyen a legegzotikusabb medencék vannak kialakítva. Található itt tengerpartos medence pálmafákkal, hullám medence, termálfürdők, fedett uszodák, gyógymedencék és a személyes kedvencem a kalózhajós medence. Akad itt egy jól elrejtett nudista part is, valamint halastó is, amiben hemzsegnek a halak, amiket nyugodtan lehet etetni. Van teknősbékákkal teli szökőkút is, akik egész nap csak napoznak, és szép látványt jelentenek. Esély van különböző gyógykezelésékre is, amelyeket ingyenesen vehetsz igénybe, ha az ottani orvos megvizsgál és talál valami akár apró problémát is. A strand egész területén különböző bárok, gyorséttermek találhatóak, de a városban 6-7 Ft-ért komplett menüt kap az ember. A strandról nyílik az aqua park bejárata is, ahol a legijesztőbb és legciffráb csúszdák állnak kicsik és nagyok rendelkezésére egyaránt. Szállás terén válogathatunk szállodák közül, amelyek kicsit drágábbak, vagy magánpanziókból, ahol 1500 Ft/éjszakáért juthatunk fedélhez. Körülbelül 30 percnyi autó útra van debrecen ahol szintén csodás épületeket lehet megnézni. Tartalmas nyári élménnyel tud szolgálni egy hét eltöltése hajduszoboszlón.

chicaloca
strand

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minden nyáron legalább egyszer elmegyünk a hajdúszoboszlói strandra. Véleményünk szerint ez Magyarország egyik legjobb strandja. Nagyon sok medencéje van. Mi a forró vízűeket kevésbé kedvelük, a csúszdapark mellett a régi csúszdánál van egy hűvösebb vizű, ami ideális nekünk. A csúszdaparkba ritkán megyünk, ha nem kéne külön a strand belépő díját is fizetni az aquaparké mellett, akkor szerintem többen mennének. Jó ötlet a kedvezményes áru jegy (pár órára szóló,stb.). Étkezés terén hatalmas a választék, de mi majd mindig ugyanarra a helyre megyünk, ahol isteni a gyros, és nagyon jó árban van.
## szoboszló csúszdpark fürdés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Katona Gabriella
Élmények tárháza

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Remek élmények, napfényes szigetek, kalandos napok! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki változatos, méltányos árú és kellemes időtöltésre vágyik.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Aquapark - Hajdúszoboszló részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Szováti Út. 38.
  4200  Hajdúszoboszló
 2. Köztársaság Út 29
  4130  Derecske
 3. SZÉCHENYI U. 80.
  4031  Debrecen
 4. Pesti Utca '17.
  4026  Debrecen
 5. NYUGATI UTCA 5-7
  4025  Debrecen
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete