Várhelyi Fotó Videó, Hajdúszoboszló

1 Vélemény
Fedezzük fel, a kamera rekeszértékében megszületett szépséget!
Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. október 31. Várhelyi Csanád által

Nyitvatartási idők

vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva

?A szolgáltatás igénybe vétele magán vagy céges, ?Dátuma és az időpontja, ?Helyszíne (helyszínek), ?Melyik szolgáltatásunkat venné igénybe.

Közelgő ünnepek

SzentesteZárva
KarácsonyZárva
Karácsony másnapjaZárva

Gazdasági információk

Cégnév
Várhelyi Csanád

Leírás

Várhelyi Csanádnak hívnak, fotográfus szakvégzettséggel rendelkezem, ezek mellett természetesen megtalálhatóak azon kiegészítő szakirányok, mint a mozgófilm-kidolgozás, számítógépes grafika és a videográfiai ismeretek. Több éves belföldi és külföldi szakmai tapasztalttal rendelkező fotográfus vagyok. Belföldi munkáim nagy részét Győr és környékén, Debrecenben és Budapesten végeztem, ahol rendezvényekre, esküvőkre és egyéb szakmai felkérésekre kértek fel fotósként.
Eddigi legnagyobb szakmai büszkeségem, pályafutásom alatt, hogy egy-két világmárkának is fotózhattam, sőt hivatalos megrendeléseim is vannak, továbbá több fotópályázaton is részt vettem, ahol fotóim oklevelet és díjat nyertek. Céljaim továbbra is a régiek maradtak: Szakmámat és tudásomat folyamatosan fejlesszem, gyakoroljam és a megrendelőimet elégedett, örömmel teli embereké tegyem egy fotózás alatt.
Amit még fontosnak tartók, hogy szakmám sikereit nem csak magamnak, hanem eddigi megrendelőimnek köszönhetem.


Cégleírás
Esküvői fotós szolgáltatásom nem tartalmaz fotózási csomagokat! Konkrét személyre szabott egyedi árajánlatot adok, minden kedves ifjú párnak. Örömmel vállalom esküvők fotózását az ország egész területén. Az esküvő napját akár már a készülődéstől dokumentálom, és rugalmasan kezelem a párok, vendégek kéréseit. Az eseményeken alkalomhoz illő öltözetben, diszkréten végzem a munkámat. Az esküvő napján, vagy igény esetén az azt megelőző napon a kiválasztott helyszíneken készítek fényképeket Rólatok. Letisztult, érzelmes, és időtálló képek készítése a célom, amelyeket évek múlva is szívesen vesztek majd elő.
A fotózás alatt kreatív kompozíciókkal és perspektívákkal igyekszem még különlegesebbé tenni a megörökített pillanatokat. Az esküvő előtti hetekben lehetőségetek nyílik jegyes fotózásra is, amely nagyszerű alkalom arra, hogy készüljön egy kötetlenebb fotósorozat kettőtökről, az esküvői ruhától kényelmesebb, hétköznapi öltözetben. A jegyes fotózás nagyszerű alkalom arra is, hogy az esküvő előtt egy kicsit megismerjük egymást, és bőséges időt tudjunk fordítani a számotokra előnyös, Nektek tetsző beállítások megkeresésére. A jegyes fotók is olyan színvonalú kidolgozással készülnek, mint az esküvői képek. A fotók színét, kontrasztját és egyéb paramétereit finomhangolom, majd a képekre nem illő, zavaró részeket eltávolítom.
A színes képek mellett kidolgozok fekete-fehér és különleges színvilágú, művészi hatású képvariációkat is. Az esetleges bőrhibákat is javítom, de szeretek megmaradni a természetességénél. Minden esküvő egy különleges, egyszeri esemény, ezért az árak is minden esetben egyediek. Ajánlatot csak az esküvő részleteinek ismeretében tudok készíteni, ezért ha tetszenek a képeim, és szívesen bíznátok meg az esküvőtök fotózásával, akkor örömmel fogadom ajánlatkéréseteket.
Idegen nyelvű leírás
Várhelyi Photo
Csanád Várhelyi - Photographer
Hajdúszoboszló, Hungary
Kulcsszavak:
Fotó, Fotózás, Fénykép, Fényképészet, Fotós, Filmgyártás, Portfólió, Esküvői fotó, Videofilm készítés, Esküvői videó, Esküvői fotós, Képkidolgozás, Babafotó, Videózás, Babafotózás, Videós, Portfolió, Esküvői videós, Fotó készítés, Kismamafotózás, Video, Reklám, Esküvő, Reklámgrafika, Számítógépes grafika, Videoklip, Esküvői fényképész, Tánc videó, Autó fotós, Autós videó, Esküvői fotográfus, Videoklip készítő
Szolgáltatási helyek
Hajdúszoboszló, Debrecen, Hajdú-Bihar megye, Országos,
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Várhelyi Fotó Videó a következő kategóriákban szerepel:

Várhelyi Csanád Fotográfus

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

szuper, csak így tovább !!!

Írjon véleményt a(z) Várhelyi Fotó Videó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Csanád Várhelyi
Vezetőség

Üzenet küldése

06702264545

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

gyor-esküvoi-fotós-videós
Győr Esküvői Fotós, Videós A munkánk a jó fókusszal és az egyedi látószögben rejlik, legyen az portfólió készítése, esküvői fotózás, jegyesfotózás, modell fotózás, párfotózás, autó-motor fotózás, klub találkozók vagy épp ünnepi összejövetelek. 5 HUF
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Luther Utca 8
  4200  Hajdúszoboszló
 2. Szilfákalja U. 7.
  4200  Hajdúszoboszló
  +36 52 557 777
 3. Szilfákalja 4
  4200  Hajdúszoboszló
 4. Csanády Tér 1-3.
  4200  Hajdúszoboszló
  (52) 362 226
 5. Debreceni Utca 19
  4177  Földes
  (52) 502 969
 6. Kishegyesi Út 73/B
  4031  Debrecen
  (52) 418 390
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete